Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a anunțat cu cine se va întâlni și ce va discuta la Bruxelles

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон дал большую пресс-конференцию для СМИ 24.01.17
Президент Игорь Додон дал большую пресс-конференцию для СМИ 24.01.17 - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, își începe luni vizita sa oficială de două zile la Bruxelles, unde va avea o serie de întrevederi cu demnitari ai UE și NATO.

CHIȘINĂU, 6 feb — Sputnik. Vizita lui Dodon la Bruxelles este cea de a doua vizită oficială peste hotarele țării după învestirea în funcția de șef al statului.

„Voi avea mai multe întrevederi, fiind confirmate deja discuții cu conducerea Comisiei Europene, Consiliului European, Parlamentului European, NATO", a anunțat președintele pe pagina sa de facebook.

El a subliniat că va aborda o serie de subiecte importante cu factorii europeni și anume relațiile Moldovei cu Uniunea Europeană, în special, după semnarea Acordului de Asociere.

Igor Dodon a reiterat poziția sa că țara noastră are interesul să coopereze cu toată lumea. Însă el a subliniat că „această cooperare trebuie să aibă la bază interesele țării".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0