Cadavrul unui milionar ucis în Ucraina a ajuns acasă fără rinichi și ficat

© Wikipedia / Shaughan PringBarry Pring și Anna Ziuzina
Barry Pring și Anna Ziuzina - Sputnik Moldova
Abonare
Cadavrul unui milionar britanic ucis în Ucraina a ajuns în țara de origine fără organe interne

CHIȘINĂU, 6 feb — Sputnik. Cadavrul lui Barry Pring, ucis la Kiev în februarie 2008, a ajuns din Ucraina în Marea Britanie fără ficat și rinichi, scrie presa britanică.

Acum 10 ani, milionarul, în vârsta de 47 de ani, a murit lovit de o mașină, în timp ce încerca să prindă un taxi la ieșire din restaurantul pe care îl vizitase împreună cu soția sa (Anna Ziuzina) de 20 de ani. În timp ce consoarta sa s-a întors în local după mănușile uitate, Barry a fost lovit de un automobil care se deplasa cu o viteză de 130 km pe oră.

задержание - Sputnik Moldova
Societate
În Ucraina un cetățean moldovean și-a ucis amanta și pe prietenul ei

Potrivit anchetei, angajații restaurantului s-au oferit să cheme un taxi, dar soția milionarului britanic a refuzat.

Rudele celui decedat o învinuiesc pe Ziuzina de organizarea asasinării propriului soț, pentru a pune mâna pe averea lui. În presa britanică aceasta a primit deja numele de "văduva neagră", iar ministrul britanic de externe, Boris Johnson, a cerut finalizarea anchetei în acest caz.

Anna Ziuzina este o fostă stripteuză, cu care britanicul a făcut cunoștință în anul 2006, pe un site de matrimoniale unde rusoaicele și ucrainenele își caută soți bogați din occident. Cei doi au jucat nunta în anul 2007, iar în ziua morții au aniversat un an de căsătorie.

Investigațiile în acest caz continuă și astăzi. În urma decesului, milionarul a lăsat o moștenire de 2,5 milioane dolari.

După moartea soțului, Ziuzina a plecat la Londra, unde a vândut Range Rover-ul soțului, toate obiectele din apartament și a golit contul din bancă.

În prezent, "văduva neagră" locuiește într-o vilă luxoasă din Marbella, Spania, cu un alt om de afaceri prosper — Ivan Lester.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0