Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Guvernarea de la Bucureşti a luat o decizie importantă în privinţa OUG

© REUTERS / Inquam Photos / Octav GaneaProteste la București
Proteste la București - Sputnik Moldova
Abonare
În scurt timp premierul Sorin Grindeanu ar urma să facă o declaraţie în care ar putea anunţa retragerea ordonanţei de urgenţă care a servit drept motiv pentru proteste de proporţii în România

CHIŞINĂU, 4 feb — Sputnik. Liderilor coaliției de guvernare de la Bucureşti, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, s-au întâlnit astăzi pentru a găsi împreună cu premierul Sorin Grindeanu o soluţie pentru stingerea conflictului.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat pentru dcnews.ro că a decis să se întâlnească cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas.

Proteste la București - Sputnik Moldova
Politică
Proteste în toată România: ce a stârnit nemulțumirea cetățenilor

„Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis. Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus", a subliniat Dragnea.

Premierul român a spus că va propune o soluție de stingere a conflictului în legătură cu OUG.

„Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă", a mai adăugat acesta.

Analistul Bogdan Chirieac a declarat pentru aceeaşi publicaţie că este „ultima încercare pe care o mai face Liviu Dragnea de a opri o lovitura de stat, desfășurată ca la carte".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0