Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concursul "Tu ești super!" a făcut-o pe moldoveanca Ana Erhan să viseze

© Sputnik / Miroslav RotariAna Erhan - participantă la concursul "Tu ești super!"
Ana Erhan - participantă la concursul Tu ești super! - Sputnik Moldova
Abonare
Una dintre reprezentantele Republicii Moldova la concursul "Tu ești super!", Ana Erhan, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Sputnik Moldova în care a oferit câteva detalii din culisele proiectului.
Concursul "Tu ești super!" a făcut-o pe moldoveanca Ana Erhan să viseze

Deși are doar 8 ani, Ana Erhan conștientizează cât de importantă este buna pregătire profesională a unui interpret. De aceea merge cu drag la orele de canto, dans și dicție.

Ana Erhan spune că, "o interpretă trebuie să cânte și să danseze bine, dar să fie și foarte atentă".

Îi este dor de prietenii ei de acasă, din Republica Moldova, dar deja a reușit să se împrietenească și cu alți participanți ai concursului "Tu ești super!". Ana Erhan menționează că depășește cu brio bariera lingvistică și crede că mai presus de concurență stau bunele relații dintre oameni.

Concursul internațional de interpretare vocală pentru copii "Tu ești super!" desfășurat de postul rusesc de televiziune NTV și Agenția de Presă și Radio Sputnik le oferă copiilor rămași fără îngrijirea părinților o posibilitate unică de a se manifesta pe marea scenă. Republica Moldova este reprezentată de Cristina Covalenco și Ana Erhan.

La concurs vor participa copiii cu talent muzical din CSI și Țările Baltice. Mai exact, din nouă țări, inclusiv Armenia, Belarus, Georgia, Moldova, Kazahstan, Kârgâzstan, Estonia. Premiera concursului va avea loc în data de 11 februarie, la postul de televiziune NTV.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0