Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moldoveana Nicoleta Nucă, criticată de o româncă cu colanții trași pe cap

© Facebook / Nicoleta NucăNicoleta Nucă, interpretă
Nicoleta Nucă, interpretă - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta de la Chișinău Nicoleta Nucă a fost aspru criticată de Iulia Albu, pentru o ținută purtată la un concert de la Filarmonica Națională a Moldovei, care a avut loc la sfârșitul lui 2016.

CHIȘINĂU, 3 feb — Sputnik. Fashion editorul Iulia Albu a criticat-o aspru pe cunoscuta interpretă moldoveană Nicoleta Nucă pentru vestimentația acesteia, un outfit formată din două piese, în care aceasta a apărut pe scena Filarmonicii Naționale de la Chișinău.

Albu a spus, la Kanal D, că Nucă s-a îmbrăcat fabulos pentru a cânta la o discoteca de la țară, nu la Filarmonică și i-a dat nota —4.

© Photo : Kanal DMoldoveana Nicoleta Nucă, criticată de o româncă cu colanții trași pe cap
Moldoveana Nicoleta Nucă, criticată de o româncă cu colanții trași pe cap - Sputnik Moldova
Moldoveana Nicoleta Nucă, criticată de o româncă cu colanții trași pe cap

"Nimic în neregulă în a asorta o piesă albă cu un print sau cu paiete și pantofi argintii. Însă atunci când facem o astfel de combinație este importantă textura, să nu fie foarte subțire. Și mi se pare că pantofi îi sunt un pic cam mari. Oricum e o ținută fabuloasă dacă vrea să cânte într-o discotecă undeva la țară. Motiv pentru care va primi de la noi o notă de —4.", a declarat Iulia Albu.

 

Фото опубликовано Nicoleta Nuca (@nicoletanucaofficial) Дек 27 2016 в 6:53 PST

 

Vom menționa că presa de peste Prut scrie că Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice vedete din România. Ea nu are nicio problemă în a se expune cu cele mai nonconformiste ținute, cu fața acoperită sau cu bijuterii care costă zeci de mii de euro.

Ea spune mereu lucrurilor pe nume, "mușcă" din vedetele care apar la evenimente mondene în ținute care nu corespund simțului său estetic. Iulia Albu s-a lansat și în afaceri și, pe lângă bijuterii, creează rochii de mireasă și de seară. Iulia Albu este cel mai scump designer român dacă e să judecăm după prețurile extrem de piperate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0