Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Furtul miliardului va fi discutat la Consiliul Suprem de Securitate

© Facebook / Ion CebanIgor Dodon, președintele RM
Igor Dodon, președintele RM - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon examinează corespondența dintre instituțiile statului în dosarul furtului miliardului și este în așteptarea raportului Kroll 2

CHIȘINĂU, 3 feb — Sputnik. Președintele moldovean, Igor Dodon, este în așteptarea raportului Kroll 2 pentru a vedea unde, ”cu adevărat, au ajuns miliardele”. Declarația a fost făcută de purtătorul său de cuvânt, Ion Ceban, pe pagina lui de facebook.

 

Potrivit lui, Igor Dodon studiază atent corespondența din anii 2012 — 2016 dintre instituția prezidențială și alte instituții, dar și corespondența interinstituțională la nivel de Guvern, Parlament și alte structuri ale statului în dosarul furtului miliardului.

Totodată, Ceban anunță că președintele ”vede clar tot lanțul furtului și a celor implicați în delapidarea statului și cetățenilor”, iar subiectul miliardului furat va fi discutat până la sfârșitul lunii februarie, de membrii Consiliului Suprem de Securitate.

Totodată, Administrația Prezidențială este în așteptarea raportului Kroll 2 pentru a vedea unde, cu adevărat, au ajuns miliardele.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0