Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Comentator: Germania se pregătește de război, o confruntare cu Rusia

© Sputnik / Сергей Степанов / Accesați arhiva multimediaExerciții militare NATO
Exerciții militare NATO - Sputnik Moldova
Abonare
Pericol în UE: Germania a importat 1,2 milioane de luptători din Legiunea Străină

CHIȘINĂU, 3 feb — Sputnik. Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri că președintele american Donald Trump este una dintre cele mai mari amenințări externe la adresa UE, informează Russia Today.

Policiers allemands - Sputnik Moldova
Accidente
Focuri de armă în Germania: o persoană a murit, 2 sunt rănite

Într-un interviu acordat Russia Today, comentatorul politic Graham More a declarat că nu Donald Trump este pericolul la adresa Uniunii Europene, ci Germania.

„Nu cred că sunt amenințări reale pentru noi [Trump şi Rusia, n.r.]. Cea mai mare amenințare pentru UE este UE; cea mai mare amenințare pentru UE este Germania. Ceea ce ei încearcă este să creeze această isterie în jurul lui Trump pentru că lui Trump nu-i pasă de UE", a spus More.

Potrivit acestuia, Germania este marea ameninţare la adresa păcii din Europa. Germania a promis Europei că nu se va înarma, dar trimite tancuri în Lituania pentru o confruntare cu Rusia.

"Au importat o legiune străină gata făcută în țara lor [Germania, n.r.] de 1,2 milioane de oameni. Și totuși, politicienii noștri spun că nu există nicio problemă cu asta. Trebuie doar să se întoarcă la Churchill și să vadă ce a spus Churchill", a precizat comentatorul Graham More.

Acesta a mai precizat că mass-media şi elita globală sunt îngrozite de Donald Trump, iar cu cât presă îl loveşte pe preşedintele SUA, cu atât el are mai multă dreptate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0