Instagramul a explodat – Beyonce își arată burtica

© Fotobank.ru/Getty ImagesАмериканская певица Бейонсе во время выступления на Super Bowl XLVII
Американская певица Бейонсе во время выступления на Super Bowl XLVII - Sputnik Moldova
Abonare
În primele ore de la apariția pe Instagram, poza cu Beyonce însărcinată, postată de ea însăși, a produs o senzație incredibilă, acumulând milioane de accesări

CHIȘINĂU, 3 feb — Sputnik. Poza interpretei americane Beyonce însărcinată cu gemeni a bătut recordurile pe Istagram la numărul de vizualizări.

Pentru a risipi orice mit, interpreta și-a publicat poza cu burtica la vedere pe fundalul unui buchet uriaș de flori. Doar în câteva ore poza a acumulat peste un milion de „aprecieri", iar puțin mai târziu a devenit campioană la numărul de like-uri. Anterior recordul pe Instagram a aparținut cântăreței Selena Gomez, a cărei poză a fost accesată de peste 6,3 milioane de ori.

Фото опубликовано Beyoncé (@beyonce) Фев 1 2017 в 10:39 PST

 

În ceea ce privește fotografia cu Beyonce gravidă, deja la 24 de ore de la postare, acumulase 9 milioane de aprecieri, această cifră continuând să tot crească. În același timp, cea de a doua sarcină a lui Beyonce a devenit subiect de discuție și pe alte rețele de socializare.

Beyonce are 35 de ani și este căsătorită cu interpretul r`n`b` Jay Z. Cuplul are deja o fetiță pe nume Ivy Blue Carter. De-a lungul carierei sale Beyonce s-a învrednicit de 20 de premii „Grammy" și de nominalizarea la premiul „Globul de Aur". Jurnaliștii o mai numesc pe Beyonce una dintre cele mai influente celebrități din lume, transmite ru.sputnik.md.

Fluxul de știri
0