Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incident stupid într-o stație de troleibuz care s-ar fi putut sfârși tragic

© Sputnik / Rodion ProcaȘofer cu telefonul mobil la volan
Șofer cu telefonul mobil la volan - Sputnik Moldova
Abonare
Chiar dacă a fost salvat de polițiști, fiind scos din mașina care era la un pas să ia foc, un bărbat din Capitală riscă dosar penal.

CHIȘINĂU, 2 feb — Sputnik. Polițiștii din sectorul Botanica al Capitalei au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, suspectat de consum ilegal de droguri. 

Incidentul a avut loc acum câteva zile. Oamenii legii au observat un autoturism în preajma unei staţii de autobuz de pe bulevardul Dacia, de sub capota căruia ieşea fum din abundență. Ei au constatat că în autoturism se afla un bărbat dormind cu capul pe volan şi piciorul pe accelerator.

Polițiștii au depistat pe bancheta din faţă un pacheţel din polietilenă în care se afla o substanţă vegetală asemănătoare canabisului.

Bărbatul a recunoscut că până la incident a consumat droguri, fiind transportat la Dispensarul Narcoligic Republican pentru a-i fi colectate probe de sânge.

Acesta riscă o amendă în mărime de la 15 la 21 de mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0