Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost reținut avocatul Valerian Mânzat, alias „Liubcic”, cu 20000 de euro

© Facebook / Valerian MînzatValerian Mînzat
Valerian Mînzat - Sputnik Moldova
Abonare
Avocatul Valerian Mânzat a fost reținut joi de către ofițerii CNA și de procurori, fapt confirmat și de ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

CHIȘINĂU, 2 feb – Sputnik. Primele informații despre reținerea avocatului Valerian Mânzat, care a devenit cunoscut pentru etalarea extravagantă a luxului în care trăiește, au fost publicate de realitatea.md, care face trimitere la surse din cadrul organelor procuraturii.

Tot joi, potrivit sursei, oamenii legii percheziționează domiciliul lui Mânzat, mijloacele sale de transport, dar și alte două obiecte.

Reprezentanții Procuraturii au mai declarat că avocatul a fost reținut în momentul în care îi restituia unei persoane bani în sumă de 20 de mii de euro, căreia i-ar fi promis să-i rezolve o problemă, fapt care așa și nu i-ar fi reușit.

Presa a mai scris că Valerian Mânzat este ginerele fostului deputat din partea PLDM Simion Furdui, cunoscut și pentru faptul că el ar fi autorul renumitului „amendament Furdui”, din cauza căruia prețul la gazele naturale în Moldova ar fi fost scumpit în mod artificial.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0