Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anişoara Loghin, în îmbrăţişările unui alt bărbat

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin
Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista Anişoara Loghin, care a fost căsătorită aproximativ jumătate de an cu primarul de Chişinău Dorin Chirtoacă, încearcă să uite scurta poveste amară pe care a trăit-o alături de edilul Capitalei

CHIŞINĂU, 31 ian — Sputnik. Căsătoria dintre jurnalista Anişoara Loghin şi primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a durat aproximativ jumătate de an. Nunta lor a fost, probabil, cel mai mediatizat eveniment al anului trecut, însă divorţul acestora a atras și mai multă atenţie.

Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Societate
Anişoara Loghin, mai fericită ca niciodată: Un revelion alături de...

Portalul ro.sputnik.md a relatat în mai multe materiale cauzele care ar fi stat la baza neînţelegerilor dintre cei doi tineri. Sursele Sputnik apropiate de conducerea Partidului Liberal, al cărui vicepreședinte este Dorin Chirtoacă, dezvăluiau că primarul Chișinăului a părăsit-o pe Anișara Loghin, nu invers, așa cum se zvonea anterior.

Aceleași surse făcuseră noi dezvăluiri, subliniind că lui Dorin Chirtoacă i s-ar fi trezit subit sentimentele față de fosta sa iubită, jurnalista Ala Boțan, alături de care a fost surprins într-un mall din București, la scurt timp după anunțul că divorțează de Anișoara Loghin.

După ce primarul Chişinăului a confirmat divorţul la sfârşitul anului trecut, şi Anişoara, dar şi Dorin au fost văzuţi în public, lăsând să se înţeleagă că ambii încearcă să-şi refacă viaţa personală.

Astfel, Sputnik a scris despre noaptea de revelion în care Anişoara Loghin s-a distrat alături de prieteni într-un club din Capitală, iar Dorin Chirtoacă a fost surprins cu o blondă, luând micul dejun la un hotel din Viena.

Recent, pe reţelele de socializare a apărut şi o înregistrare video, se pare că din noaptea de revelion, în care apare şi jurnalista Anişoara Loghin, care se pare că se distrează alături de prieteni şi în îmbrăţişările finului ei, Augustin Nastas.

 

Anişoara Loghin dansând la un club de noapte
Anişoara Loghin dansând la un club de noapte - Sputnik Moldova
Anişoara Loghin dansând la un club de noapte

Acea noapte dintre ani a adunat împreună mai multe prietene ale Anişoarei Loghin.

Fluxul de știri
0