Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Liberalii își vând de urgență sediul și se mută în clădirea Primăriei Chișinău

© Photo : realitatea.mdSediul PL
Sediul PL - Sputnik Moldova
Abonare
Un anunț cu titlul urgent a fost plasat pe un site specializat din Moldova, potrivit căruia PL își vinde sediul central din Chișinău

CHIȘINĂU, 31 ian – Sputnik. Partidul Liberal din Moldova își vinde sediul central de pe strada N. Iorga 15 din Chișinău. Cel puțin acest anunț a fost plasat pe un site specializat din Chișinău. Sediul PL din centrul Chișinăului are 150 de metri pătrați și se vinde la prețul de 1,5 miliarde de euro.

© Photo : 999.mdSe vinde sediul Partidului Liberal urgent
Se vinde sediul Partidului Liberal urgent - Sputnik Moldova
Se vinde sediul Partidului Liberal urgent

Dacă citim textul care însoțește anunțul, devine clar că cineva a vrut să facă o farsă PL. Cel care a plasat avizul pe site ar fi un oarecare Igor Ivanov, care își justifică ”oferta” prin ratingul mic pe care îl are acum liderul liberal Mihai Ghimpu. Acesta a reușit să acumuleze la alegerile prezidențiale din noiembrie anul trecut doar 1,8 la sută din sufragii.

Autorul anunțului mai spune că liberalii renunță la sediul lor central și se mută în clădirea Primăriei Chișinău, unde ”se mai află Chirtoacă”.

Numărul de telefon care este plasat în anunț nu este disponibil pentru a fi apelat. Până la momentul publicării știrii, liberalii nu au comentat în niciun fel anunțul cu privire la vânzarea sediului de pe strada Nicolae Iorga.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0