Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În Chișinău am văzut de toate, dar asta chiar întrece orice măsură

© Facebook / Ilian CașuCarne de porc comercializată pe marginea drumului
Carne de porc comercializată pe marginea drumului - Sputnik Moldova
Abonare
Toată lumea cunoaște că în Capitala Republicii Moldova nu există nicio regulă, mai ales în ceea ce ține de comerțul stradal, dar ceea ce surprinde imagine de mai sus e chiar de tot…

CHIȘINĂU, 29 ian — Sputnik. Comerț ilegal cu carne de porc chiar sub nasul Primăriei Capitalei. O fotografie făcută sâmbătă în Capitală și postată de Ilian Cașu pe pagina sa de pe facebook a stârnit nemulțumirea internauților din Capitală. Imaginea foto îi surprinde pe niște comercianți care vând neautorizat carne de porc chiar sub nasul autorităților — pe șoseaua Hâncești, vis-a-vis de Direcția Comerț a Primăriei Chișinău.

Internauții au precizat că acești comercianți, care sunt mai curând intermediari, nu producători, și-au instalat taraba improvizată nu departe de Piața Centrală din Capitală.

Unii dintre internauți l-au blamat pe primarul general Dorin Chirtoacă, amintind faptul că în ultima perioadă acesta mai mult călătorește prin capitalele europene, decât se află în Chișinău, care a devenit un dezastru în cele trei mandate ale lui.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.
Fluxul de știri
0