Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Decizia lui Trump, care va isteriza adepții pro avort

© AFP 2024 / GABRIEL BOUYSДональд Трамп, Меланья Трамп и их сын Бэррон, 16 января 2007 года
Дональд Трамп, Меланья Трамп и их сын Бэррон, 16 января 2007 года - Sputnik Moldova
Abonare
Administrația lui Trump va participa la Marșul Pro-Viață din Washington la care vor veni sute de mii de persoane din întreaga țară

WASHINGTON, 27 ian — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a declarat joi pentru presă că președintele Donald Trump nu va neglija marșul pentru viață, care va avea loc vineri la Washington.

"Cred că nu este un secret faptul că președintele s-a poziționat în campania electorală ca fiind un președinte pro-viață. Este ceva foarte important pentru el, mai ales după revocarea așa-numitei politici ”Mexico City Policy”. Evident că se va simți din plin prezența administrației prezidențiale", a spus Spicer.

 
Fiind întrebat dacă Trump va participa personal la eveniment, Spicer a declarat că oamenii vor trebui să aștepte pentru a afla dacă doar îi va saluta sau va face și un apel.
Totodată, el a confirmat că Kellyanne Conway, femeia care a contribuit substanțial la venirea lui Trump la Casa Albă, va ține un discurs la acest eveniment la care urmează să participe sute de mii de cetățeni din întreaga țară.
În anul 2013, la un marș similar au participat peste 600 de mii de americani.
Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.
Fluxul de știri
0