Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Emanuel îl contrazice pe Trump: moldovenii sunt bineveniți în Chicago

© Rahm EmanuelRahm Emanuel, primarul orașului Chicago
Rahm Emanuel, primarul orașului Chicago - Sputnik Moldova
Abonare
Imigranții moldoveni vizați în scandalul declarațiilor dintre președintele SUA, Donald Trump, și primarul orașului Chicago, Rahm Emanuel

CHIȘINĂU, 27 ian — Sputnik. Decizia președintelui american, Donald J. Trump, privind stoparea imigrației ilegale din Mexic și de securizare a frontierei americane l-a nemulțumit pe primarul democrat din Chicago, Rahm Emanuel. Acesta a invitat toți imigranții, inclusiv pe cetățenii moldoveni, să vină în orașul pe care îl conduce.

”Fie că ești din Polonia sau din Pakistan, India sau Irlanda, Israel, Mexic sau Moldova, de unde a venit bunicul meu, ești binevenit în Chicago”, a scris Emanuel pe pagina sa de Twitter.

​Președintele american a semnat joi un ordin prin care a amenințat că va tăia subvențiile federale pentru orice stat sau oraș care nu cooperează pe deplin cu autoritățile federale în problema migrației.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.
Fluxul de știri
0