Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Campionatul mondial feminin la tenis Fed Cup 2017 va avea loc la Chișinău

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaРакетка
Ракетка - Sputnik Moldova
Abonare
Campionatul mondial feminin la tenis Fed Cup 2017, grupa a treia a zonei euro-africane, se va desfășura la Chișinău. Asta după ce Federația de Tenis din Republica Moldova a semnat un acord cu Federația Internațională de Tenis.

CHIȘINĂU, 27 ian — Sputnik. Toți fanii tenisului moldovenesc vor avea posibilitatea să asiste la dueluri spectaculoase între jucătoarele de tenis din aproape 20 de țări ale lumii, care vor lupta pentru calificare în grupa a doua a competiției internaționale.

Pentru echipa națională a Moldovei de Fed Cup, care în ultimii doi ani se califică în mod constant în play-off-ul turneului și a fost mereu doar la un pas distanță de calificare în grupa a doua, faptul că va juca pe terenurile de tenis de acasă va conta mult.

Meciurile grupei a treia a zonei euro-africane a campionatului mondial feminin la tenis Fed Cup vor avea loc în Capitala Moldovei în perioada 12 — 18 iunie 2017. Pe lângă selecționata Moldovei, la turneu vor participa echipe din Algeria, Angola, Armenia, Botswana, Camerun, Cipru, Finlanda, Macedonia, Grecia, Islanda, Irlanda, Kenya, Kosovo, Madagascar, Malta, Muntenegru, Maroc, Mozambic, Namibia și Tunisia.

Moldova a mai găzduit campionatul internațional Fed Cup în 2013. Atunci, echipa noastră la fel a reușit să se califice în play-off-ul turneului, însă a cedat în lupta pentru calificare în grupa a doua în fața Egiptului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0