Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Videoclipul care a devenit viral pe Internet: Ionel Istrate în Siberia

© Facebook / Ionel IstratiIonel Istrati
Ionel Istrati - Sputnik Moldova
Abonare
Doar la câteva zile de la lansarea videoclipului la piesa ”Кто я есть” cântată de cunoscutul cântăreț moldovean, Ionel Istrati, a devenit viral pe internet acumulând pe YouTube peste un milion de vizualizări.

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. Cunoscutul cântăreț Ionel Istrati a lansat recent un videoclip pentru piesa ”Кто я есть” — (cine sunt eu — n.r.). Timp de zece zile, acesta a devenit viral pe internet și a reușit să acumuleze pe canalul său de Youtube peste un milion de vizualizări. Clipul a fost filmat în apropiere de zona arctică, la minus 35 de grade Celsius.

În cadrul unui interviu oferit presei ruse, Ionel Istrati a declarat că avea demult acest vis: să ajungă în această regiune nordică și să filmeze un videoclip. Se pare că artistul a rămas mulțumit de rezultatele muncii sale.

 
"Mulțumesc mult celor implicați, care mi-au fost alături în materializarea ideilor mele. Vă sunt foarte recunoscător și cred că împreună am reușit să transmitem mesajul compozitorului, dar și emoțiile căutării sinelui", a scris Istrati pe pagina sa de facebook.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0