Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

A slăbit 20 de kilograme în doar trei luni - află secretul minune

© Photo : arhiva personală a Dianei BotnaruDiana Botnaru
Diana Botnaru - Sputnik Moldova
Abonare
Ascultați aici povestea bloggeriței Diana Botnaru care a reușit să dea jos 20 de kilograme în doar trei luni
A slăbit 20 de kilograme în doar o lună și jumătate - află secretul minune

În cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova, Diana Botnaru a menționat că, după ce a dat jos cele 20 de kilograme în plus, viața ei s-a schimbat radical. Mai mult, aceasta a decis să-și facă și un blog unde vine cu mai multe recomandări pentru doamnele sau domnișoarele care vor să slăbească mâncând sănătos și fără a ține diete drastice.

Diana Botnaru este elevă în clasa a 11-a la un liceu din Capitală. Astfel, tânăra a decis să-și schimbe radical modul de viață și de alimentație. Face sport de trei ori pe săptămână și spune că mănâncă orice, dar în cantități reduse.

"Știam că trebuie să fac schimbări. Aveam 60 de kilograme sau chiar mai mult când am început să slăbesc. Insistența a fost din partea mamei, eu eram convinsă că nu voi reuși", a povestit Diana.

Care este regimul alimentar al Dianei Botnaru, dar și cât de frecvent face sport, aflați din interviul oferit studioului de radio Sputnik Moldova.

Autor: Tatiana Cebotari

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0