A început competiţia Miss Universe 2016: vezi cum arată reprezentanta Rusiei

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaYulianna Korolkova
Yulianna Korolkova - Sputnik Moldova
Abonare
A 65-a ediţie a competiţiei Miss Universe se desfăşoară în perioada 12 – 31 ianuarie 2017, în Metropolitan Manila din Filipine: iată cine este reprezentanta Rusiei.

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. Pentru a doua oară în istoria competiției, ceremonia se desfăşoară după încheierea anului, la fel cum s-a întâmplat şi în 2014, când concursul a avut loc în ianuarie 2015.

Pe 28 iulie 2016, Departamentul de Turism din Filipine a anunţat că țara va găzdui competiţia Miss Univers 2016, dar abia pe 3 noiembrie 2016 Organizația Miss Universe (MOU) a comunicat oficial că Filipine va fi gazda concursului.

La competiţie participă reprezentantele a 86 de ţări. Dintre acestea vor fi selectate 12 semifinaliste. După concursul în care concurentele defila în rochii de seară, șase dintre cele doisprezece frumuseţi vor trece în următoarea etapă, în care fiecare concurentă va trebui să răspundă la o întrebare din partea juriului. Cele trei finaliste vor fi anunţate înainte de a se comunica cine va fi câştigătoarea Miss Univers 2016.

Transmisiunea live poate fi urmărită aici:  

Reprezentanta Rusiei la Miss Universe 2016 este Iuliana Korolkova, de 22 de ani, născută la Orenburg, dar stabilită la Moscova.

 

 

Ea studiază la British Higher School of Art & Design. Potrivit ea.md, Iuliana este o adversară a produselor alimentare nesănătoase, de exemplu a celor ce conțin grăsimi trans. Iuliana crede că o viață sănătoasă este suficientă pentru a fi fericit.

Anul trecut reprezentata Rusiei a ajuns în mijlocul unui scandal, după ce în spațiul virtual au fost publicate pozele nud ale acesteia.


Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0