Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În ce troleibuze din Chișinău acționează hoții de buzunare

© МvdlnrКарманник
Карманник - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a identificat un hoț de buzunare care tâlhărea pasagerii în troleibuzele din capitală

CHIȘINĂU, 25 ian — Sputnik. Poliția a identificat un hoț de buzunare care acționa în troleibuzele din Chișinău. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă o amendă între 6 și 10 mii de lei, 180 — 240 de ore de muncă în folosul comunității sau doi ani de închisoare.

Un tânăr s-a adresat poliției capitalei, comunicând că a fost prădat de un hoț de buzunare într-un troleibuz de pe linia 22. Victima a spus că nu a observat cum i-a fost sustras din buzunar

portmoneul în care avea acte și peste o mie de lei. Din înregistrarea camerei video instalată la stația la care a ieșit suspectul, se vede cum acesta numără banii.

Предметы старины - Sputnik Moldova
Societate
Cei mai pretențioși hoți au fost prinși. Furau doar aur și bani

Oamenii legii au constatat că este vorba de un bărbat de 31 de ani care a ieșit cu puțin timp în urmă din închisoare, unde și-a ispășit pedeapsa pentru acțiuni similare. Acesta și-a recunoscut deja vina.

Ancheta a stabilit participarea sa la alte două infracțiuni de acest gen. Astfel, bărbatul este suspectat de furtul unui telefon mobil în valoare de cinci mii de lei din buzunarul unei minore, în troleibuzul nr. 24. Un alt incident s-a produs tot în troleibuz, pe linia 22: victima hoțului de buzunare este o tânără de 24 de ani. În portmoneul care i-a fost șterpelit avea o sută de lei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0