Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fundațiile lui Soros riscă să fie spulberate din România

© Flickr / Heinrich-Böll-StiftungGeorge Soros
George Soros - Sputnik Moldova
Abonare
Dragnea îi declară RĂZBOI lui Soros: Acest om și fundațiile lui au finanțat răul în România!

CHIȘINĂU, 25 ian — Sputnik. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut, marți seară, într-o ediție specială Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, că are o problemă cu George Soros.

George Soros, Chairman of Soros Fund Management, listens during a seminar titled Charting A New Growth Path for the Euro Zone at the annual International Monetary Fund and World Bank meetings September 24, 2011 in Washington, DC. - Sputnik Moldova
Cât a pierdut Soros în urma victoriei lui Trump

Astfel, Liviu Dragnea a vorbit pe tema ONG-urilor din România care primesc și finanțare de la bugetul de stat pentru că sunt declarate de utilitate publică, și au ajuns să primească bani și de la miliardarul George Soros.

La Antena 3, Dragnea a fost întrebat de Mihai Gâdea ce are de gând să facă guvernul cu aceste organizații. Șeful Camerei Deputaților a spus, fiind citat de activenews.ro, că activitatea acestora trebuie controlată strict de Guvern pentru a se vedea cum și în ce scop au fost cheltuiți banii dați de stat. În acest context, Dragnea a vorbit și despre miliardarul Soros.

„Eu am ceva cu Soros. Acest om, fundațiile și structurile pe care le finanțează încă din 1990, a finanțat răul în România. A finanțat acțiuni care nu au făcut bine României", a explicat Liviu Dragnea, fiind citat de activenews.ro.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0