Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu a reintrat în campania electorală

© Facebook / Maia SanduMaia Sandu la o discuție cu cetățenii în Ialoveni
Maia Sandu la o discuție cu cetățenii în Ialoveni - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PAS, Maia Sandu, anunță o nouă campanie de întâlniri cu cetățenii, scopul declarat fiind acela de „a-i încuraja" și „a împărtăși îngrijorările".

CHIȘINĂU, 25 ian — Sputnik. Prima ieșire la oameni din acest an a echipei PAS a fost ceva mai „prudentă", iar Maia Sandu nu a mers prea departe, ci a plecat la Ialoveni.

Andrei Năstase și Maia Sandu în fața Parlamentului European - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu și Andrei Năstase sunt împreună...

„În timp ce guvernanții se îndepărtează tot mai mult de cetățeni prin acțiunile lor, echipa noastră merge către oameni pentru a-i încuraja, pentru a împărtăși îngrijorările noastre comune în privința stării de lucruri din Moldova, pentru a le mulțumi că își păstrează demnitatea și omenia", a scris Sandu pe pagina sa de facebook.

Pe 23 ianuarie Maia Sandu a fost la Ialoveni.

„Am avut mai multe discuții cu oamenii — în ciuda greutăților, ei rămân încrezători. Am făcut planuri cum putem lupta împreună împotriva ilegalităților acestei guvernări. Împreună vom continua să ne opunem injustiției și hoțiilor pentru ca într-o zi să fie bine și aici, acasă", a mai scris politicianul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0