Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Căpitanul „Zimbrului”, Ion Jardan, a anunțat că părăsește echipa

© Sputnik / Александр Вильф / Trecere la banca de fotografiiФутбол. Мяч.
Футбол. Мяч. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Fundașul și căpitanul clubului „Zimbru” din Chișinău a declarat marți că nu mai este membru al acestei echipe pentru care a jucat aproape trei ani.

CHIȘINĂU, 24 ian — Sputnik. Ion Jardan, căpitanul clubului de fotbal „Zimbru", a comunicat marți pe pagina sa de Facebook că nu mai este membru al echipei de fotbal din capitală.

„Orice început are și un sfârșit. S-a încheiat o etapă importantă din viața mea. Oficial, de astăzi nu mai sunt fotbalist FC „Zimbru" Chișinău. O decizie deloc ușoară, favorizată de circumstanțele create în jurul echipei, dar și în jurul persoanei mele", a scris Jardan.

Jucătorul le-a mulțumit antrenorilor pentru încrederea acordată de-a lungul timpului, precum și coechipierilor și suporterilor clubului pentru susținere.

„Sper ca următoarele schimbări din viața mea sportivă să nu afecteze emoțional pe nimeni", a adăugat fundașul.

Jardan a venit la „Zimbru" în februarie 2014, devenind ulterior căpitanul echipei și unul dintre cei mai buni jucători ai clubului. Anterior, sportivul a făcut parte din echipa „Rapid" Ghidighici.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0