Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Poliția australiană vine cu detalii în legătură cu accidentul de la Melbourne

© REUTERS / Edgar SuВ Мельбурне автомобиль въехал в толпу
В Мельбурне автомобиль въехал в толпу - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit reprezentanților organelor de drept, șoferul a intrat intenționat cu automobilul în mulțime, însă acesta nu a fost un atentat terorist.

CHIȘINĂU, 20 ian — Sputnik. Șeful interimar al poliției din statul Victoria a făcut precizări în legătură cu accidentul care s-a produs la Melbourne. Acesta a declarat că șoferul a intrat intenționat cu automobilul în mulțime, însă accidentul nu are legătură cu terorismul, comunică RIA Novosti.

Potrivit unor informații anterioare, un automobil a intrat în plin în pietoni la Melbourne, accidentul soldându-se cu trei morți și aproximativ 20 de răniți, inclusiv un copil.

"Pot să confirm că acest incident are legătură cu o crimă produsă anterior, cu utilizarea armei albe", a menționat polițistul.

В Мельбурне автомобиль въехал в толпу - Sputnik Moldova
Tras la Indigo: un automobil a intrat în plin în mulțime la Melbourne

El a adăugat că șoferul a fost arestat, astfel că forțele de ordine controlează situația, iar securitatea orașului nu este amenințată.

Martorii afirmă că arestarea răufăcătorului, care era îmbrăcat doar în niște chiloți roșii, a fost precedat de focuri de armă.

În acest zile, la Melbourne se desfășoară Openul Australiei la tenis, astfel că în oraș se află mii de turiști.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0