Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Ipoteza anchetei: interpreta "Lambadei" a fost asasinată din răzbunare

© AP Photo / Lynne SladkyLoalwa Braz
Loalwa Braz - Sputnik Moldova
Abonare
În dimineața zilei de 19 ianuarie, în hotelul în care locuia Braz au pătruns cel puțin doi infractori, angajații hotelului au auzit țipete, dar nu au putut s-o ajute pe interpretă - bandiții au răpit femeia și au urcat-o într-un automobil, iar mai târziu cadavrul ei a fost descoperit în municipalitatea Saquarema din statul Rio-de-Janeiro.

CHIȘINĂU, 20 ian — Sputnik. Interpreta braziliană, care a devenit cunoscută la sfârșitul anilor '80 datorită piesei "Lambada", a fost asasinată, comunică RIA Novosti. Ea avea vârsta de 64 de ani.

​Salvatorii brazilieni au fost alertați în legătură cu incendierea unui automobil în zona de litoral al statului Rio-de-Janeiro. Sosiți la fața locului, ei au scos din automobil cadavrul carbonizat al interpretei Loalwa Braz Vieira.

Potrivit salvatorilor, în urma incidentului a fost afectată și o casă din imediata apropiere.

Polițiștii au reținut un suspect. Acesta s-a dovedit a fi un fost angajat al hotelului în care locuia artista, care a fost concediat anterior. Potrivit polițiștilor, suspectul ar fi săvârșit crima din răzbunare.

​Braz a fost solista formației franceze Kaoma, care a lansat hitul "Lambada" în anul 1989.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

 

 

Fluxul de știri
0