Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A făcut-o în troleibuzul 22 și este căutat de poliție

© Photo : Nicu GușanÎmbulzeală în orele de vârf la intrarea într-un troleibuz care circulă prin Chișinău
Îmbulzeală în orele de vârf la intrarea într-un troleibuz care circulă prin Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Un individ este căutat de poliția capitalei pentru că ar fi încercat să sustragă un portofel în troleibuzul de pe linia 22.

CHIȘINĂU, 19 ian — Sputnik. Presupusul hoț a fost filmat cu telefonul mobil de către un martor, care a prezentat ulterior secvențele video la Inspectoratul de Poliţie di sectorului Buiucani al capitalei.

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău încearcă să-l găsească pe individul din înregistrarea video. Potrivit poliției, acesta ar fi încercat să fure portmoneul unui pasager în timp ce se deplasa cu troleibuzul de pe linia 22.

Oamenii legii au iniţiat acţiuni speciale de investigaţii pentru identificarea şi documentarea presupusului infractor. Astfel, persoanele care cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să informeze Poliţiei Capitalei la numărul de telefon 0 691 50 993 sau 902.

Dacă îl cunoşti, informează Poliţia Capitalei! Individul din imagini este căutat de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pentru tentativă de furt din buzunar, în timp ce se deplasa cu troleibuzul de pe ruta…http://politiacapitalei.md/daca-il-cunosti-informeaza-politia-capitalei-2/

Posted by Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău on 19 Ianuarie 2017

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0