Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Postările RT, blocate de Facebook până la inaugurarea lui Trump

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaТелеканал Russia Today
Телеканал Russia Today - Sputnik Moldova
Abonare
Interdicția a apărut după transmisiunea de la conferința de presă a președintelui SUA, Barack Obama și va dura până la încheierea procedurii de învestire a lui Donald Trump.

CHIȘINĂU, 19 ian — Sputnik. Rețeaua de socializare Facebook a blocat postările canalului TV „Russia Today" (RT), până pe data de 21 ianuarie, ora 09.25 (ora Moldovei). Astfel, în acest interval, RT nu va putea publica postări care conțin linkuri, imagini și înregistrări video pe pagina sa în limba engleză, comunică RIA Novosti.

„Facebook a blocat publicarea postărilor care conțin lincuri, imagini și înregistrări video pe pagina în limba engleză a postului de televiziune RT, până la 21 ianuarie, ora 10.25, ora Moscovei. Astfel, interdicția cuprinde perioada în care va avea loc inaugurarea președintelui ales al SUA, Donald Trump. Ceremonia urmează să se încheie la 20 ianuarie, ora 20.30, ora Moscovei", se spune în comunicatul postului TV.

Totodată, se menționează că această interdicție a apărut după transmisiunea de la conferința de presă a președintelui SUA Barack Obama.

​„Se presupune că Facebook a decis greșit că RT nu ar dispune de drepturi de transmisie", se mai spune în comunicatul de presă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0