Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Hotelul din Italia spulberat de avalanșă - imagini video de la locul tragediei

© RIA Novosti / Альбина Олисаева / Accesați arhiva multimediaAvalanșă
Avalanșă - Sputnik Moldova
Abonare
Avalanșă care a spulberat hotelul Rigopiano di Farindola de la poalele lanțului muntos Gran Sasso a provocat pierderea a zeci de vieți omenești.

CHIȘINĂU, 19 ian — Sputnik. Aproximativ 30 de persoane au fost găsite joi fără suflare după ce o avalanșă a lovit hotelul Rigopiano di Farindola din estul Italiei. Despre aceasta scrie presa locală, care citează declarațiile membrilor echipelor de salvatori.

"Sunt mulți morți”, a declarat pentru agenția de știri ANSA Antonio Crocetta, care este membru al echipei regionale de salvare.

​Operațiunea de căutare și salvare este în plină desfășurare.

​Avalanșă a avut loc la poalele lanțului muntos Gran Sasso, miercuri. Consecințele sunt deosebit de grave la hotel Rigopiano di Farindola.

​În momentul în care hotelul Rigopiano a fost lovit de avalanșade zăpadă, în interior se aflau peste 30 de turiști și personalul localului, potrivit unor date actualizate. Clădirea s-a prăbușit parțial. Salvatorii au anunțat că doi oameni au reușit să se salveze. Ei au fost preluați de echipele de salvare.

Ceva mai devreme, patru cutremure au zguduit centrul Italiei. Magnitudinea seismelor a variat între 5,1 și 5,7 grade. Autoritățile italiene au emis un avertisment de avalanșă după primelor trei cutremure.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0