Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

După cutremure, Italia este lovită de avalanșă

© Sputnik / Владимир Иванов / Accesați arhiva multimediaОбстрел лавин на Транскавказской магистрали
Обстрел лавин на Транскавказской магистрали - Sputnik Moldova
Abonare
Avalanșa a îngropat sub zăpadă un hotel în zona Pescara, în momentul în care acolo se aflau 20 de turiști.

CHIȘINĂU, 19 ian — Sputnik. Trei dintre persoanele surprinse de avalanșă la un hotel din Rigopiano au fost date dispărute. Mai multe echipaje de salvatori încearcă să ajungă la hotelul îngropat sub zăpadă, comunică digi24.ro.

Autoritățile au fost alertate de clienții hotelului. Echipajele de alpiniști și ambulanțe înaintează cu greu din cauza zăpezii. Oamenii surprinși de avalanșă spun că mor de frig și imploră ajutor.

Сейсмограф - Sputnik Moldova
Italia, zguduită de trei cutremure puternice

La momentul producerii avalanșei, în hotel erau 20 de turiști. Cel puțin trei dintre aceștia ar fi fost luați de zăpadă și sunt dați dispăruți.

Există deja și un bilanț al victimelor celor patru seisme care au zguduit ieri Italia. Astfel, potrivit autorităților, cel puțin un om a murit sub dărâmăturile propriei case, iar un altul este dat dispărut.

Specialiștii apreciază drept foarte ridicat riscul producerii unui nou cutremur la fel de puternic ca cel de ieri, de peste 5 grade. Zeci de persoane rămân izolate în cătunele din regiune din cauza nămeților.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0