Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Războiul declarațiilor dintre Dodon și Plahotniuc ia amploare

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaПресс-конференция президента Республики Молдова И.Додона
Пресс-конференция президента Республики Молдова И.Додона - Sputnik Moldova
Abonare
După ce liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a difuzat o declarație prin care a dezaprobat afirmațiile făcute marți, la Moscova de către președintele Dodon, a urmat replica purtătorului de cuvânt al șefului statului, Ion Ceban.

CHIȘLINĂU, 17 ian — Sputnik. Ceban a subliniat pentru PDM că din luna decembrie a lui 2016, Republica Moldova are un președinte ales de popor, care pune în practică dorințele cetățenilor.

Влад Плахотнюк - Sputnik Moldova
Politică
Plahotniuc reacționează - vrea să neutralizeze panul lui Dodon

„Mai mult de jumătate dintre ei cred că Republica Moldova trebuie să fie parte a Uniunii Eurasiatice", scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

El opinează că „guvernanții au negociat acordul de asociere cu UE pe ascuns", iar „oamenii nu înțeleg ce au semnat ei acolo și nici nu au văzut vreun beneficiu până acum".

„Dimpotrivă, efectul a fost o înghețare a relațiilor economice cu Rusia și multe pagube directe asupra cetățenilor. Președintele a promis că va repara acest lucru și va face tot ce îi permite funcția pentru a scoate țara dintr-un acord păgubos pentru cetățenii ei. O va face mai devreme sau mai târziu", a punctat purtătorul de cuvânt al șefului statului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0