Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Taina care a schimbat viața a 9 copii din Moldova

© Photo : mitropolia.md9 copii de la gimnaziul-internat au fost botezați de către ÎPS Vladimir
9 copii de la gimnaziul-internat au fost botezați de către ÎPS Vladimir - Sputnik Moldova
Abonare
Nouă copii de la un gimnaziu-internat din capitală au fost botezați de Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove Vladimir.

CHIȘINĂU, 16 — Sputnik. Nouă copii de la Gimnaziului-internat numărul 3 din Chișinău, au fost botezați astăzi de către Mitropolit Vladimir la Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului" din Capitală, transmite mitropolia.md.

Ierarhul a felicitat copii și le-a urat să viețuiască raportându-se la modelul hristic.

”Să trăiți toată viața după învățătura Sfintei Biserici Ortodoxe și să vă puneți cu încredere toată nădejdea în Dumnezeu cel Atotputernic”, a menționat ÎPS Vladimir.

ÎPS Vladimir - Sputnik Moldova
Să nu lenevim de astăzi înainte. Este îndemnul Mitropolitului Vladimir

După încreştinare, copii au primit în dar din partea Mitropolitului seturi de cărți religioasă pentru copii, creioane colorate, dulciuri, dar şi un ajutor bănesc.

Directorul instituției de învățământ, Igor Sandler, a declarat că această zi a fost așteptată de copii cu multă emoție, pregătindu-se cu conștiinciozitate de acest important pas.

Potrivit serviciului de presă, pe parcursul ultimilor ani, între Mitropolia Moldovei și Gimnaziul-internat numărul 3 din Capitală există o frumoasă colaborare, Mitropolitul având grijă să viziteze copiii cu daruri și cu un sfat părintesc.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0