Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un Boeing 747 s-a prăbușit peste case la Bişkek

© Sputnik / Табалды КадырбековНедалеко от бишкекского аэропорта "Манас" упал грузовой борт марки Боинг-747, принадлежавший компании Turkish Airlines
Недалеко от бишкекского аэропорта Манас упал грузовой борт марки Боинг-747, принадлежавший компании Turkish Airlines - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit informațiilor prealabile, avionul cargo a încercat o aterizare în condiții de ceață, dar s-a prăbușit în apropiere de aeroportul Manas din Kîrgîzstan.

CHIȘINĂU, 16 ian — Sputnik. În urma prăbușirii aparatului de zbor, și-au pierdut viața peste 30 de persoane, între care și copii, comunică Sputnik Kîrgîzstan. Inițial s-a spus că ar fi vorba de un zbor al companiei Turkish Airlines, însă aceasta a negat informația, precizând că avionul aparține companiei MyCargo Airlines.

Avionul cargo Boeing 747 zbura de la de la Hong Kong la Istanbul, cu escală la Bişkek. Acesta s-a prăbușit luni dimineață peste o zonă rezidențială, în apropiere de aeroportului Manas din capitala Kîrgîzstanului. Mai multe case au fost distruse.

Au murit aproximativ 30 de persoane aflate la sol, dar și cei patru membri ai echipajului.

La locul catastrofei activează medicii și salvatorii. La fața locului au venit de asemenea mai mulți oficiali, între care vicepremierul țării, ministrul pentru Situații de Urgență și cel al Transporturilor.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0