Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La Bălți, polițiștii s-au făcut de râs în confruntarea cu un tânăr turmentat

© Photo : Inspectoratul General al Polițieipoliţie, grupare, criminal, полиция групировка
poliţie, grupare, criminal, полиция групировка - Sputnik Moldova
Abonare
Internauții sunt nedumeriți, revoltați și îngrijorați: aceștia sunt polițiștii care trebuie să ne protejeze pe noi, ei nu se pot apăra pe ei înșiși.

CHIȘINĂU, 16 ian — Sputnik. Un videoclip devenit extrem de viral pe rețelele de socializare îi descalifică pe polițiștii moldoveni. Un echipaj al poliției încearcă să-l potolească pe un individ aghesmuit și, chiar dacă oamenii legii folosesc din plin gaz paralizat, acesta, gol până la brâu, reușește să dărâme un gard, să deterioreze două automobile, inclusiv pe cel al polițiștilor și să pătrundă într-un local în care îi bagă în sperieți pe cei de după tejghea. Abia acolo, oamenii legii reușesc să-i pună cătușele pe mâini individului și doar după ce acesta a început să resimtă dureros efectele gazelor paralizante. 

Filmulețul, care a fost postat acum două zile pe Facebook de grupul Krujca Mednaea, a acumulat peste 180 de mii e accesări și sute de comentarii.

Cei mai mulți dintre participanții la discuție se arată nemulțumiți de pregătirea profesională a polițiștilor. În opinia lor, aceștia erau obligați să-l imobilizeze rapid pe individul agresiv, dar să nu-l traumatizeze, acționând cu gaz paralizant împotriva lui.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0