Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În ce perioadă a anului 2017 nu trebuie să facem nunți

© Sputnik / Rodion ProcaRadio Sputnik Moldova
Radio Sputnik Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Astrologul Sergiu Sumcă ne explică într-un interviu realizat în studioul Sputnik Moldova de ce în perioada martie-aprilie 2017 nu este bine să facem nunți și să facem investiții mari.
În ce perioadă a anului 2017 nu trebuie să facem nunți

Se pare că în acest an femeile nu se vor bucura de cadouri scumpe din partea iubiților sau soților, dacă cei din urmă vor da crezare celor spuse de astre. Astrologul Sergiu Sumcă spune că în perioada martie-aprilie Venusul este retrograd, iar asta înseamnă că "în perioada 2 martie-18 aprilie nu dăm bani cu împrumut și nu împrumutăm bani, nu începem relații de dragoste, nu cumpărăm bijuterii și cadouri scumpe. Nu este recomandat să programăm pentru această perioadă logodne, nu facem nunți și cununii. Toate relațiile începute în această perioadă sunt sortite destrămării," afirmă astrologul Sergiu Sumcă.

Venus răspunde de dragoste, bani (nu prea mulți) și armonie, spune astrologul, și în cazul în care acesta este retrograd avem mai puțin din toate acestea.

Autor: Cristina Bumbu-Dănuță

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0