Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenționare: luni, mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără apă potabilă

© Sputnik / Мирослав РотарьRobinet Apa-Canal Chisinau
Robinet Apa-Canal Chisinau - Sputnik Moldova
Abonare
Întreprinderea AO ”Apă-Canal Chișină” a anunțat în care sectoare ale municipiului va fi întreruptă furnizarea apei potabile în data de 16 ianuarie.

CHIȘINĂU, 15 ian — Sputnik. Potrivit AO ”Apă-Canal Chișinău”, locuitorii de pe mai multe străzi din municipiul Chișinău vor rămâne fără apă potabilă în data de 16 ianuarie, în legătură cu executarea unor lucrări de reparație, anunță pe pagina sa oficială întreprinderea.

Potrivit anunțului, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii care locuiesc pe străzile: ”Trandafirilor, 1-31, 2-8, inclusiv cu fracţii; bd. Decebal, 16-22, 66-68, inclusiv cu fracţii”.

"Rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", scrie pe pagina oficială a AO ”Apă-Canal Chișinău”.

Întreprinderea aduce scuzele de rigoare consumatorilor care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi anunță că echipele care execută lucrările vor finaliza reparația în termen.

Informaţii suplimentare puteți afla apelând la Serviciul Dispeceratului Central la numerelele de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.
Fluxul de știri
0