Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Detalii despre vizita lui Igor Dodon la Moscova

© Sputnik / Miroslav RotariБрифинг Президента Молдовы Игоря Додона
Брифинг Президента Молдовы Игоря Додона - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul vizitei sale în Rusia, președintele ales al Republicii Moldova va avea o întrevedere cu Vladimir Putin, dar și cu conducerea "Sberbank"și "Gazprom".

CHIȘINĂU, 12 ian — Sputnik. După cum s-a anunțat anterior, președintele Igor Dodon va întreprinde prima sa vizită peste hotare în Rusia. Acesta va avea o întrevedere cu președintele rus Vladimir Putin, însă programul vizitei este mult mai extins, potrivit ru.sputnik.md.

Ambasadorul Rusiei, Farit Muhametşin și președintele Republicii Moldova, Igor Dodon - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău

Surse din cadrul ambasadei Moldovei la Moscova au comunicat că, în cadrul vizitei oficiale din 16 — 18 ianuarie, Igor Dodon se va întâlni cu conducerea de vârf a Rusiei. Acesta ar putea avea însă întrevederi și cu șeful "Sberbank", Gherman Gref, cu reprezentantul ""Gazprom", Alexei Miller, dar și cu Patriarhul Kiril. Totodată, sunt planificate întâlniri cu studenții originari din Moldova și cu reprezentanții diasporei.

Igor Dodon a declarat anterior că intenționează să se întâlnească cu liderul rus Vladimir Putin la 17 ianuarie, urmând să discute inclusiv chestiunea revenirii producției moldovenești pe piața FR și problemele migranților de muncă în Rusia.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0