Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Confirmat: probleme financiare grave la Jurnal TV

© Sputnik / Miroslav RotariJurnalTV
JurnalTV - Sputnik Moldova
Abonare
Din cauza problemelor financiare, Jurnal TV renunță la majoritatea emisiunilor originale.

CHIȘINĂU, 12 ian — Sputnik. Administrația Jurnal Trust Media a emis astăzi o declarație prin care confirmă că acest grup de presă se confruntă cu mari probleme financiare.

În mesajul său făcut public pe site-ul jurnal.md, conducerea trustului aduce critici autorităților Republicii Moldova, pe care le acuză că i-ar fi intimidat pe oamenii de afaceri care procurau spațiu publicitar de la Jurnal TV, fapt care a pus în dificultate activitatea televiziunii.

Dat fiind această situație, Jurnal TV anunță modificarea grilei de emisie.

"Considerăm imposibilă şi inoportună desfășurarea unei activități normale a trustului în condițiile actuale. Având de ales între a sista definitiv funcţionarea Jurnal TV şi a găsi o modalitate de a fi şi în continuare alături de spectatorii noştri, am optat pentru o formulă nouă de televiziune a rezistenţei în faţa unui regim antipopular", anunță administrația Jurnal Trust Media.

Și anume, începând cu ziua de luni, 16 ianuarie 2017, ora 00:00, postul Jurnal TV va avea o grilă de emisie nouă, fiind păstrate doar câteva produse originale.

JurnalTV - Sputnik Moldova
Societate
Blogger: Jurnal TV nu mai are bani pentru chirie

Amintim că în dimineața zilei în care "Jurnalul" a venit cu această declarație, bloggerul Eugen Luchianiuc a scris că Jurnal TV, care se presupune că ar fi finanțat de oamenii de afacere Victor și Viorel Țopa, se confruntă cu mari probleme financiare și din această cauză părăsește luxosul sediu în care se află acum — Sky Tower. El a mai precizat că administrația Sky Tower îi presează pe directorii televiziunii și implicit pe Țopi să achite facturile restante pentru chirie.

Mai mult, Eugen Luchianiuc a dat de înțeles că Jurnal TV merge pe urmele PLDM, adică se apropie de faliment.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0