Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Substanțe toxice, depozitate pe terenul unui centru pentru copii și tineret

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au sancționat un agent economic din Capitală specializat în importul şi comercializarea angro a substanţelor chimice toxice.

CHIȘINĂU, 11 ian — Sputnik. Polițiștii împreună cu angajații Centrului de Sănătate Publică din Capitală au depistat încălcări grave în activitatea unui agent economic specializat în importul şi comercializarea angro a substanţelor chimice toxice, care activa ilicit pe terenul unui Centru pentru copii și tineret din Capitală.

Продукты питания - Sputnik Moldova
Societate
Produse alterate la un depozit din Chișinău

Oamenii legii au stabilit că agentul economic nu dispune de licenţă de funcţionare precum şi condiţii sigure de păstrare a produselor comercializate. Având în vedere condiţiile insalubre şi încăperile nesigure, activitatea comercială a depozitelor neautorizate a fost stopată imediat.

Potrivit Poliției, întreprinderea își desfăşura activitatea fără autorizaţie, licenţă sau certificat eliberate de autoritatea competentă. Potrivit legii, responsabilii din cadrul întreprinderii urmează să fie sancţionați cu o amendă în mărime de la 2 la 6 mii de lei.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

 

Fluxul de știri
0