Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputatul Sergiu Sârbu îi scrie "tovarășului Mătăsaru", care i-a forțat poarta

© Sputnik / Rodion ProcaSergiu Sârbu
Sergiu Sârbu - Sputnik Moldova
Abonare
Activistul Anatol Mătăsaru i-a intrat în bătătură și l-a călcat pe bătătură pe deputatul Sergiu Sârbu.

CHIȘINĂU, 11 ian — Sputnik. În timp ce deputatul Partidului Democrat Sergiu Sârbu se află în spital, la tratament, activistul Anatol Mătăsaru i-a pătruns în curtea casei, încercând să-i forțeze poarta.

© Facebook / Sergiu SîrbuAnatol Mătăsaru în curtea lui Sergiu Sîrbu
Anatol Mătăsaru în curtea lui Sergiu Sîrbu - Sputnik Moldova
Anatol Mătăsaru în curtea lui Sergiu Sîrbu

Deputatul Partidului Democrat Sergiu Sârbu a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare câteva fotografii și un text din care reiese că activistul Anatol Mătăsaru ar fi pătruns pe proprietatea sa, în curtea casei, "încercând să-i forțeze poarta" pentru a efectua investigații privind averea politicianului.

Sârbu a postat pe internet câteva fotografii în care este surprins Mătăsaru pe proprietatea sa, fotografii care au fost făcute de camera de supraveghere a vecinului deputatului democrat. Politicianul spune că acum el este internat în spital și îi reproșează activistului faptul că nu a așteptat ca el să se externeze și, la un ceai, să-i explice ce e cu averea sa.

© Facebook / Sergiu SîrbuAnatol Mătăsaru în curtea lui Sergiu Sîrbu
Anatol Mătăsaru în curtea lui Sergiu Sîrbu - Sputnik Moldova
Anatol Mătăsaru în curtea lui Sergiu Sîrbu

Sârbu scrie că el niciodată nu și-a ascuns proprietățile.

"Toate veniturile și proprietățile mele și ale familiei sunt publice și transparente, declarate constant începând cu anul 2003. Nu am ascuns nimic niciodată. Inclusiv creditele ipotecare. Toate pot fi verificate, justificate și puse cap la cap!", afirmă Sârbu.

Totodată el sugerează că cei care s-au luat acum de proprietățile lui sunt deranjați de activitatea sa politică iar mas-media care scrie despre acest subiect ar fi finanțate din banii furați din sistemul bancar.

"Intuiesc ca activitatea politică și unele inițiative de-ale mele le stă unora în gât, dar vă asigur că unor astfel de presiuni ieftine nu voi ceda niciodată. Mai ales când se tirajează pe surse finanțate din bani proveniți din frauda bancară!", a mai afirmat deputatul democrat Sergiu Sârbu.

© FacebookPostarea lui Sergiu Sârbu pe facebook
Postarea lui Sergiu Sârbu pe facebook - Sputnik Moldova
Postarea lui Sergiu Sârbu pe facebook

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0