Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce făceau doi moldoveni înarmați în zona de frontieră

© Sputnik / Мирослав РотарьПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Doi moldoveni care au fost reținuți de polițiști în zona de frontieră au încercat să ascundă în zăpadă armă de vânătoare.

CHIȘINĂU, 11 ian — Sputnik. Polițiștii de frontieră au reținut doi moldoveni, cu vârsta de 24 și respectiv 35 de ani, domiciliați în satul Giurgiulești din raionul Cahul, în timp ce încercau să camufleze în zăpadă o armă de vânătoare, deținută ilegal.

Cu ajutorul sistemului fix de supraveghere nocturnă, angajații sectorului Poliţiei de Frontieră „Giurgiulești-1" au observat două persoane care se deplasau spre frontiera de stat. Aceștia au fost reținute imediat.

Incidentul a avut loc marți, la ora 13:00, pe șoseaua Giurgiulești — Reni. Oamenii legii i-au somat pe indivizi să se oprească, însă aceștia au încercat să fugă. Bărbații au fost prinși în flagrant, în timp ce încercau să ascundă o armă de vânătoare sub stratul de zăpadă.

Pentru că se aflau în zona de frontieră fără avizul prealabil al polițiștilor de frontieră și fără acte de identitate, aceștia au fost trași la răspundere contravențională, fiind amendați cu 20 de unități convenționale fiecare.

Având în vedere că arma era deținută ilegal, cazul urmează a fi examinat în continuare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și aplicarea măsurilor legale.

© border.gov.mdDoi moldoveni au ascuns arma de vânătoare sub zăpadă, în zona de frontieră
Doi moldoveni au ascuns arma de vânătoare sub zăpadă, în zona de frontieră - Sputnik Moldova
Doi moldoveni au ascuns arma de vânătoare sub zăpadă, în zona de frontieră

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0