Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

"MICHAELA", o moarte misterioasă pe malul râului Elba

© Flickr / Marcin WicharyPolizeiabsperrband
Polizeiabsperrband - Sputnik Moldova
Abonare
Centrul de Cooperare Polițienească Internațională a IGP solicită ajutorul cetățenilor la stabilirea identității bărbatului găsit mort în Germania, pe malul râului Elba.

CHIȘINĂU, 10 ian — Sputnik. Autoritățile germane au depistat în data de 5 iulie 2016, lângă localitatea Dessau, pe malul râului Elba, corpul neînsuflețit al unui bărbat. Centrul de Cooperare Polițienească Internațională a IGP (INTERPOL) solicită ajutorul cetățenilor la stabilirea identității bărbatului.

Заседание суда - Sputnik Moldova
Rusia
Un cetățean al Moldovei suspectat de omor a fost extrădat în Rusia

În urma expertizei s-a constat că bărbatul are o înălțime de 1 metru 80, în jur de 35 de ani, greutatea corporală de aproximativ 75 de kg, constituție atletică, tatuaje, pe antebrațul stâng tatuat prenumele MICHAELA. Pe degetul inelar de la mâna dreaptă avea un inel de aur gravat cu prenumele MICHAELA.

Odată ce poliția a solicitat ajutorul cetățenilor moldoveni la identificarea cadavrului, este de presupus că respectiva persoană ar putea fi un conațional de-al nostru sau ar putea avea anumite conexiuni, tangențe cu Republica Moldova.

Poliția solicită ajutorul cetățenilor, dacă dețin informații despre acest caz să contacteze neîntârziat poliția la numărul de telefon 902.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0