Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Troleibuzele din Chișinău, neîncălzite și cu nisip pe jos

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
Troleibuzele care circulă prin capitală nu sunt încălzite, iar în salon se presară nisip pe jos, afirmă unii călători, care au publicat chiar și imagini elocvente în acest sens pe rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 9 ian — Sputnik. Călătorii care se deplasează prin capitala țării cu transportul public în această perioadă geroasă au observat unele inovații la care s-a recurs de dragul securității pasagerilor. Doar că acestea sunt mai mult decât originale.

„Știri fierbinți din teritoriu, prezentăm buletinul de iarnă. Refuz să comentez acest lucru, te pomenești că, într-adevăr, așa și trebuie, însă: podeaua în troleibuz este presărată cu nisip. Nu, nu întâmplător a fost presărată. A venit controloarea și a luat măsuri antighețuș. Cât despre căldură — șefii au spus să nu fie conectată", a scris Elena Sahnenko Facebook.

Menționăm că luni temperatura minimă a aerului a fost de de —12 grade, iar pe la noapte se prognozează până la minus 20 de grade.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0