Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gerul a făcut victime în Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима - Sputnik Moldova
Abonare
Nouă persoane au avut de suferit în urma gerului din ultimele zile în Chișinău, majoritatea victimelor sunt din sectorul Buiucani.

CHIȘINĂU, 9 ian – Sputnik. Șeful Direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, Mihai Moldovanu, a declarat, luni dimineața, în cadrul ședinței săptămânale a direcțiilor Primăriei că, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane din Capitală au fost internate în spital cu degerături și hipotermie. 

”Au fost documentate trei cazuri de degerături și șase de hipotermie. Toate persoanele au fost internate la Spitalul de Urgență. Majoritatea victimelor sunt din sectorul Buiucani”, a declarat Moldovanu.

Viscol puternic și temperaturi scăzute în România - Sputnik Moldova
Nu a mai ajuns la spital şi a născut printre nămeţi

La sfârșitul săptămânii trecute, pe întreg teritoriul Republicii Moldova a fost valabil codul galben de scădere bruscă a temperaturii aerului și cod portocaliu de ninsori și viscol. 

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru data de 9 ianuarie temperaturi de minus 7 — minus 12 grade ziua și ger de până la minus 20 de grade noaptea. Pe parcursul zilei de luni va ninge doar în partea de nord a țării.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0