Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zboruri anulate pe aeroportul din Chişinău

© Sputnik / Rodion ProcaAeroport
Aeroport - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ninsorile nu contenesc: vremea rea împiedică în continuare desfăşurarea activităţii aeroporturilor din Istanbul.

CHIŞINĂU, 8 ian — Sputnik. Câteva curse au fost anulate pe Aeroportul Internaţional Chişinău din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Cursa TK269 de la Istanbul, care ar fi trebuit să aterizeze la ora 08.50, nu a mai sosit, astfel că a fost anulat şi zborul retur care ar fi trebuit să decoleze spre Turcia la 09.45. De altfel, cursele de ieri seara de la Istanbul şi retur au fost de asemenea anulate.

Зима - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Află cât vor mai ţine ninsorile şi gerul

Operatorul aerian Turkish Airlines a avertizat pasagerii pe site-ul său oficial în legătură cu condiţiile meteo extrem de dificile de la Istanbul.

Aceeaşi atenţionare vine şi din partea altei companii aeriene turceşti, prezentă pe piaţa Moldovei — Atlasglobal Airlines.

Potrivit datelor prezentate online de Aeroportul Internaţional Chişinău, este anulat şi zborul de zi TK607 de la Istanbul. Acesta ar fi trebuit să aterizeze la Chişinău la ora 11.40 şi să decoleze spre destinaţia inversă la 12.40.

Sâmbătă, pe aeroportul din Istanbul au fost anulate peste 600 de zboruri. Chişinăul nu a făcut însă parte din lista curselor anulate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0