Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Frigul face ravagii şi în Italia: opt morţi în 48 de ore

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaАномальные морозы
Аномальные морозы - Sputnik Moldova
Abonare
Frigul care a cuprins continentul european a făcut victime şi în Italia, lăsând în urmă mai mulţi morţi, între care şi un român.

CHIŞINĂU, 8 ian — Sputnik. Din cauza temperaturilor scăzute, opt persoane şi-au pierdut viaţa în Italia în ultimele două zile, majoritatea fiind oameni ai străzii.

Printre persoanele decedate din cauza frigului este şi un român în vârstă de 46 de ani, informează cotidianul.ro. Acesta a fost găsit mort într-o magazie abandonată din localitatea Messina.

„George Ghiralla, aşa notează presa din Italia, era doar unul dintre mulţii oameni ai străzii, "clochard" îi numesc italienii, care caută/căuta adăpost în clădiri abandonate, fără încălzire, fără apă şi fără curent", scrie sursa.

Аномальные морозы в Югре - Sputnik Moldova
Gerul năprasnic a făcut deja victime

Pe corpul acestuia nu au fost găsite urme de violenţă, iar echipa sanitară prezentă la faţa locului a spus ca se poate exclude şi cauza morţii din cauza frigului. Românul suferea de tuberculoză, iar cei care l-au găsit, şi ei tot oameni ai străzii, afirmă că acesta ar fi fost motivul decesului.

Zăpada a paralizat traficul pe multe dintre străzile de legătură importante din Italia, provocând nemulţumirea şoferilor.

Prognoza meteo pentru următoarele zile este însă favorabilă, iar vremea se va încălzi în Italia.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0