Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sărbătorile s-au încheiat: spre Chişinău se circulă în coloane imense

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима - Sputnik Moldova
Abonare
Chişinăuienii care au sărbătorit Crăciunul la ţară revin acasă, însă drumul este destul de anevoios.

CHIŞINĂU, 8 ian — Sputnik. Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, la intrările în capitală se circulă cu dificultate din cauza numărului mare de vehicule care revin după sărbători.

La această oră, comunică INP, şoferii se întorc în capitală după sărbătorile de Crăciun, astfel că fluxul de transport este sporit la intrările în Chişinău, în special pe străzile Calea Orheiului şi Studenţilor. De asemenea, pe drumul Chişinău — Soroca, în satul Peresecina se formează coloane de maşini, şoferii deplasându-se cu viteză redusă pentru siguranţa rutieră.

Зима - Sputnik Moldova
Vezi ce drumuri naţionale sunt blocate la această oră

„Inspectoratul Naţional de Patrulare a suplimentat numărul de agenţi de patrulare pe tronsoanele menţionate şi în punctele predispuse la ambuteiaje. Ofiţerii de patrulare activează la moment în mod sporit în vederea fluidizării circulaţiei şi a prevenirii evenimentelor rutiere", informează sursa.

Poliţia le recomandă şoferilor să adapteze viteza, să păstreze distanţa între autovehicule şi să se conformeze indicaţiilor agenţilor de patrulare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0