Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un copil s-a înecat în piscină în timp ce mama sa expedia mesaje telefonice

© SputnikСлужба 112
Служба 112 - Sputnik Moldova
Abonare
Un băiețel de patru ani din China s-a înecat în piscină în timp ce mama sa scria mesaje la telefonul mobil, la câțiva metri de el.

CHIȘINĂU, 6 ian — Sputnik. Incidentul s-a produs pe 3 ianuarie la o piscină din orașul chinez Xianyang. În afara băiețelului, mama a luat-o la înot și pe fiica sa de șase ani, comunică RIA Novosti.

Când băiețelul a început să se ducă la fund, mama sa stătea cu spatele la el, la câțiva metri distanță, și trimitea mesaje de pe telefonul mobil.

După ce a terminat de scris, femeia a plecat în alt capăt al piscinei. În momentul tragediei, în apă se mai aflau și alte persoane, însă nimeni nu a băgat de seamă cum s-a înecat copilul.

Potrivit presei din China, piscina are o zona mai puțin adâncă, de 30 de cm, însă băiatul a trecut în zona cu adâncimea de 1,3 m.

Copilul s-a chinuit timp de 3 minute să rămână la suprafață. Când a dispărut sub apă, mama s-a întors și a început să-l caute și a alertat angajații. Aceștia l-au găsit după o oră, la fundul piscinei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0