Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident cu implicarea autobuzului de pe linia 122 din Capitala

© Facebook / Константин СавиныхАвтобус на ул. Негруцци
Автобус на ул. Негруцци - Sputnik Moldova
Abonare
Din cauza intemperiilor, un autobuz de pe linia 122 din Capitală a lovit trei automobile parcate pe marginea carosabilului.

CHIȘINĂU, 6 ian — Sputnik. Dimineața zilei de vineri a adus ninsori în Capitală, acestea cauzând și un accident rutier. Transportul public nu a fost pregătit pentru schimbarea bruscă a vremii. Pe bulevardul Negruzzi, șoferul aflat la volanul autobuzului de pe linia 122 a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu alte trei automobile parcate pe carosabil.

”Accidentul s-a produs aproximativ la ora 09.20. Autobuzul de marca Hyundai s-a ciocnit cu alte trei automobile. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Acum sunt investigate cauzele producerii accidentului”, a declarat pentru Sputnik, ofițerul de presă al Inspectoratului Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit acesteia, șoferul și-a recunoscut vina.

Accidentul s-a produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

”Din acest motiv, șoferii sunt atenționați să fie prudenți în trafic și să respecte regimul de viteză”, a mai spus Stati.

Potrivit afirmațiilor unui utilizator al rețelei de socializare Facebook, care a postat mai multe fotografii de la fața locului, Autobuzul a derapat pentru că nu avea cauciucuri de iarnă.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

 

Fluxul de știri
0