Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

După vizita lui Dodon la Tighina a urmat reacția lui Rogozin

© Sputnik / Мирослав РотарьВице-премьер РФ Д. Рогозин
Вице-премьер РФ Д. Рогозин - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin consideră că discuțiile dintre Chișinău și Tiraspol trebuie să se axeze pe soluționarea problemelor concrete, în interesul locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

CHIȘINĂU, 4 ian — Sputnik. Reprezentantul special al preşedintelui Federaţiei Ruse pentru Transnistria, Dmitrii Rogozin, a comentat vizita de miercuri a președintelui Republicii Moldova în regiunea transnistreană.
"Este important ca la astfel de reuniuni să se discute probleme concrete de care depinde securitatea și bunăstarea cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului", a declarat Rogozin pe pagina sa de Twitter.

Miercuri, Igor Dodon s-a întâlnit la Tighina cu liderul transnistrean, Vadim Krasnoselski, cu care a discutat despre problemele din regiune.Cei doi politicieni au subliniat importanța identificării de soluții pentru problemele ce s-au acumulat în ultima vreme, pentru a face viața oamenilor mai ușoară.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0