Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce a făcut un prieten al lui Chirtoacă de a ajuns șeful Direcției Educație

© Photo : chisinau.mdCompania germană „Kaufland" a donat astăzi Primăriei municipiului Chişinău un automobil electric, marca Volskwagen e-Golf
Compania germană „Kaufland a donat astăzi Primăriei municipiului Chişinău un automobil electric, marca Volskwagen e-Golf - Sputnik Moldova
Abonare
Interimatul funcției de șef al Direcției Generale Educație din Chișinău a fost asigurat inițial de către directorul adjunct, Valentina Cujbă, care a înlocuit-o pe Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, suspendată din funcție la sfîrșitul lunii noiembrie în legătură cu sandalul alimentației copiilor în grădinițe.

CHIȘINĂU, 4 ian — Sputnik. Noul șef interimar al acestei direcții a ajuns Alexandru Fleaș. El a deținut până acum funcția de director adjunct în cadrul aceleiași instituții. Primarul Dorin Chirtoacă a semnat marți o dispoziție în acest sens.

Alexandru Fleaș apare alături de Dorin Chirtoacă în filmulețul video publicat pe rețelele de socializare acum câteva luni și care a devenit viral. În această înregistrare video cei doi (Chirtoacă și Fleaș) chefuiesc în garajul primăriei municipiului Chișinău, împreună cu pretorul sectorului Centru, Oleg Poiată, și fostul consilier Natalia Lipca. Petrecerea ar fi avut loc acum câțiva ani.

Consilierul municipal Ilian Cașu a scris pe pagina sa de Facebook că toate acțiunile legate de scandalul alimentației din grădinițe sunt „de dragul inlocuirii șefei DGETS, Tatiana Tverdohleb”.

Interimatul funcției de șef al Direcției Generale Educație din Chișinău a fost asigurat anterior de către directorul adjunct Valentina Cujbă, care a înlocuit-o la conducerea Direcției pe Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, suspendată din funcție la sfîrșitul lunii noiembrie în legătură cu sandalul alimentației copiilor în grădinițe.

Fluxul de știri
0